2 november 2018

Eerst maar eens een blogje

Het is al tijden geleden dat ik hier een berichtje plaatste.

Eerst was daar die hete zomer. 
Met een fijne vakantie in Frankrijk en ontspannen weken thuis.
In die weken ook veel voorbereidingen getroffen voor het nieuwe huis: Bezoek aan de interieurstyliste en het uitzoeken voor van alles in huis. Superleuk, maar het moet ook goed zijn, want we gaan er hopelijk jaren mee doen.

In Frankrijk wat hexagonnen aan elkaar gezet. 


In een wijnkasteel kwam ik nog deze mooie vloer tegen.


Daarna begon het nieuwe schooljaar, opstarten vraagt tijd en inzet: 
kennismaken en een band opbouwen met mijn nieuwe coachklas, leerlingen met dyslexie voorzien van de faciliteiten die ze nodig hebben en ook de core-business: lesgeven.

En toen kwam ook de verhuizing.
En dat was wel een klus!

Deze dozen moesten vol, en later ook weer leeg.

Gelukkig hadden we een goed verhuisbedrijf en een strak schema.

En nu een (voor ons) nieuw huis in onze nieuwe woonplaats Putten. 
Aan het huis zijn we al gewend, dat ging heel snel, het voelt als een warme jas. Het past bij onze huidige levensfase en ik word er elke dag weer blij van. 
In de nieuwe woonplaats moeten we nog wat aarden, maar dat komt wel in de loop van de tijd.

Vanmorgen voor het eerst naar de Quiltkelder hier in Putten geweest. Het voelt toch wel als luxe om een quiltwinkel op fietsafstand te hebben, voor lapjes en notions of gewoon om 'even te kijken'. 
In Apeldoorn blijf ik de bee van de 'Pinksterbloem' bezoeken en de bee met het quiltkwartet is natuurlijk onvervangbaar, dus daar rijd ik graag een stukje voor. 
( en mijn medekwartetters vinden het ook geen probleem om bij toerbeurt naar Putten te komen) 
Toch hoop ik ook hier wat quiltsters te leren kennen, wie weet......

Op quiltgebied kan ik nu niets laten zien, niets gedaan aan de Sutton Grange, niets gedaan aan de Suze en Sophie, maar wel heel hard gewerkt aan een cadeauquiltje. En die moet nog even geheim blijven. Bij een volgend blogje hoop ik het eindresultaat te laten zien

Ik heb al een afspraak bij Elly Prins staan voor het door-quilten, dus de stok staat achter de deur!

Love the process,

Betsy

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk Betsy dat de verhuizing achter de rug is en dat het huis jullie zo goed bevalt. Een winkel met quiltspulletjes om de hoek is wel luxe hoor! Misschien kan je een oproep plaatsen om een Bee te vormen in Putten.🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een drukke tijd! Al die spullen die toch twee keer door je handen gaan... inpakken of wegdoen en dan alles uitpakken en weer een nieuw plekje geven. Een mega klus!
  Ik ben er geel slecht in maar volgens mij heb jij alles intussen goed op de rit! Nu fijn weer tijd om wat te quilten. Ook fijn!
  Veel plezier gewenst in jullie nieuwe huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe huis dat je er jaren met veel plezier mag wonen. Ik kan me voorstellen dat je even geen tijd had om te quilten zoveel andere dingen aan je hoofd maar des te meer geniet je wanneer het weer mogelijk is. Hartelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig blogje is er weer eens geschreven, ja onze quiltochtend geeft toch weer een klein zetje aan jou om weer eens rustig een verhaaltje te schrijven. Er is veel gebeurd voor jullie de laatste tijd, ik weet al dat jullie het ontzettend fijn hebben in jullie nieuwe woning en dat aarden in jullie woonplaats, dat gaat vast ook goed komen. Tot gauw en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met jouw nieuwe huis en fijn dat je je daar zo thuis voelt.
  Ik geloof dat ik in maanden niet op mijn en andere blogs heb gekeken, zal daar snel weer verandering in brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch nog een paar hexjes aan elkaar genaaid. Snap dat je verder geen tijd had door die verhuizing, druk met in- en uitpakken en wennen aan het nieuwe huis en de nieuwe woonplaats.
  Ben wel eens op vakantie geweest in Putten, leuk plaatsje en ook een leuke markt. Went vast snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het nieuwe huis als een warme jas voelt. Putten is een gezellige plaats om te wonen.
  Is er bij de Quiltkelder geen bee? Er zijn in ieder geval workshops die daar worden gegeven.
  In Ermelo is wel een quiltgroep die elke eerste vrijdag van de maand bij elkaar komen. En ook in Garderen is een bee op maandag. Daar is binnenkort ook een kleine tentoonstelling te zien -even de plaatselijke krant in de gaten houden.
  Succes en veel plezier
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen